Culinary Lab

Culinary Lab

This is a blog in Greek, but some posts can be translated to your language. Just scroll down to find the Google Translator below.

Λύσε μου μια απορία…

Γιατί το αλάτι δεν έχει ημερομηνία λήξης;
Γιατί οι πίτσες τοποθετούνται σε τετράγωνα κουτιά αφού είναι όλες στρογγυλές;
Γιατί πετάμε ευρωτιασμένα τρόφιμα και ακριβοπληρώνουμε το Roquefort;

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις αλλά χαζές απαντήσεις!!
Ρωτήστε ότι σας προβληματίζει σχετικό με τα τρόφιμα.
Το Culinary Lab περιμένει τις ερωτήσεις και τις απορίες σας σχετικά με υλικά στην κουζίνα, τεχνικές, συνταγές καθώς και προτάσεις από δικές σας εμπειρίες και γνώσεις!

Η γνώση πρέπει να διαδίδεται μιας και η κοινή χρήση της αποτελεί τη φύση της δημιουργίας